Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από την τοπική ΝΔ

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οργανώσεις του κόμματος έχουν ήδη αρχίσει από το πρωί τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ρούχα, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και φάρμακα) για τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Η πρώτη διανομή θα γίνει μάλιστα σήμερα το απόγευμα και περιλαμβάνει ένα φορτηγό με νερά, ένα ακόμη με φάρμακα και τρόφιμα και ένα με είδη πρώτης ανάγκης.
Η παράδοση θα γίνει από στελέχη του κόμματος στο Δημαρχείο της Ραφήνας, το Λύριο Ιδρυμα και την 5η παιδική εξοχή Αγίου Ανδρέα στην οποία έχουν μεταφερθεί πολλές οικογένειες. Τα φάρμακα θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας.
Επίσης, 12 πιστοποιημένοι δασοπυροσβέστες και ένας χειριστής drone -μέλη της εθελοντικής διασωστικής ομάδας O.Φ.Κ.Α.Θ- είναι ήδη στην περιοχή και θα τεθούν στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας.
Ακόμη, με πρωτοβουλία της ΝΔ, πολυμελής ομάδα γιατρών υπό τον καθηγητή κ. Τάκη Σκανδαλάκη θα συνδράμουν από αύριο εθελοντικά το έργο των γιατρών των δύο κέντρων Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου και Νέας Μάκρης, ενώ ήδη στάλθηκε επιστολή στα μέλη των οργανώσεων μας να μετάσχουν σε έκτακτη αιμοδοσία.
Η ΝΔ παρακαλεί τους πολίτες να βοηθήσουν την προσπάθειά της, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης σε 20 σημεία εντός και εκτός Αττικής:
• Εμφιαλωμένα νερά
• Ρύζι και μακαρόνια
• Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα
• Ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα,
• Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα)
• Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

– Για την περιοχή ευθύνης μας, η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης (Λεωφόρος Δεκελείας 58, Νέα Χαλκηδόνα) την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρες 10 π.μ. – 2 μ.μ.
Επιπλέον, τα προαναφερόμενα είδη πρώτης ανάγκης συλλέγονται ήδη και στα γραφεία της οικείας Νομαρχιακής μας Οργάνωσης, της Β4 ΝΟΔΕ (Πλαπούτα 67, Ηράκλειο Αττικής) σήμερα και αύριο και ώρες 6 μ.μ. έως 10 μ.μ.

ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο87 οι νεκροί – δεκάδες αγνοούμενοι… (upd)
Επόμενο άρθρο“Έχω την κόρη μου και τη μάνα μου. Ζω!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.