Στο Μάτι οι Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ έδωσαν το «παρών», από την πρώτη ημέρα της πρωτοφανούς πυρκαγιάς, στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και στις αρμόδιες Υπηρεσίες, για να τους συμπαρασταθούν έμπρακτα στις μεγάλες ανάγκες που διαδέχθηκαν την καταστροφή.

Ως πρώτη ενέργεια, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 24/7 το Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου και παρέδωσαν, στους διαχειριστές της έκτακτης ανάγκης, εμφιαλωμένο νερό και παιδικά ρούχα.

Στη συνέχεια, Εθελοντές του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ, μετέβησαν στη Ραφήνα και συνεργάστηκαν με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ρ-Π και την ΕΜΑΚ σε διάφορες επιχειρήσεις, όπως π.χ. έρευνα εντοπισμού αγνοουμένων ατόμων, κατάσβεση μικροεστιών φωτιάς, αντιμετώπισης πλημμυρικών περιστατικών από την καταρρακτώδη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή κ.λ.π..

Η αρωγή των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ προς την Πολιτική Προστασία του Δήμου, τις αρμόδιες Υπηρεσίες και τους συνεργαζόμενους Φορείς,Χ συνεχίζεται με εναλλαγή προσωπικού, προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης/ανακούφισης των πληγέντων της πολύπαθης περιοχής.

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΚαταγραφή Ζημιών από τις Πλημμύρες
Επόμενο άρθρο“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.