Ν.Φ.: Έκλεβαν από ψητοπωλεία & τα πουλούσαν στο δικό τους ψητοπωλείο!

0

Παράξενη ομολογουμένως η εγκληματική δράση ατόμων, τα οποία συνέλαβε το τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής…

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω έπειτα από παρακολούθηση, της πρώτες πρωινές ώρες της 16-7-2018 στην Αθήνα, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 37 ετών, την στιγμή που ξεφόρτωναν σε αποθήκη κλεμμένα εμφιαλωμένα νερά. Επιπλέον, αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Απρίλιο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν διαρρήξεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αφαιρώντας από το εσωτερικό τους τρόφιμα, είδη κάβας και διάφορα μηχανήματα-εξοπλισμό κουζίνας, με τα οποία εφοδίαζαν κατάστημα-ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας δύο εκ των κατηγορουμένων!!!

Από τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, στο κατάστημα που διατηρούσαν καθώς και σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών βαρελιών μπύρας, εμφιαλωμένα νερά, φιάλες αερίου, πιεστικά μηχανήματα νερού καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 11 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα, στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άνοιξη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα και Νίκαια).

Προηγούμενο άρθρο“Όταν ο #arxontas απολογείται στον καθρέπτη…”
Επόμενο άρθρο“Το σκληρό #gataki”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.