Εφιάλτης…

0

Τουλάχιστον δύο νεκροί είναι ο έως τώρα επίσημος απολογισμός από τις φωτιές που μαίνονται στην Αττική, όπως δήλωσε ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ανέφερε πως ασθενοφόρα έχουν παραλάβει δύο απανθρακωμένα πτώματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται 14χρονο κορίτσι που διασώθηκε το βράδυ από τα νερά και διακομίζεται σε νοσοκομείο.

Είκοσι-πέντε είναι οι τραυματίες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, εκ των οποίων οι τρεις είναι διασωληνωμένοι. Επισήμως η Πυροσβεστική έκανε λόγο το απόγευμα για έξι εγκαυματίες.

Παράλληλα, 10 αλλοδαποί, κατά πάσα πιθανότητα τουρίστες από την Δανία, χάθηκαν το απόγευμα όταν προσπάθησαν να απομακρυνθούν με βάρκα αφότου πανικοβλήθηκαν όταν είδαν την φωτιά να πλησιάζει.

Πέντε εξ αυτών έχουν διασωθεί, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων.

Ακόμα έξι υπήκοοι Γαλλίας παρελήφθησαν από σκάφος ενώ είχαν καταφύγει σε όρμο κοντά στο Μάτι, στην περιοχή του στον Νέου Βουτζά.

skai.gr


*Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων… μεταξύ αυτών και ενός 14χρόνου κοριτσιού…

*Έκκληση για να παραλάβουν μια νεκρή ηλικιωμένη έκαναν κάτοικοι από τις πληγείσες περιοχές…

Προηγούμενο άρθροΠοιος Δήμος, ποιο κράτος… λύση από τον σύλλογο Γονέων για την Μυρτώ!
Επόμενο άρθροΤραγωδία με πάνω από 50 νεκρούς! (upd)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.