“Πνίγηκε” το Μαρούσι!

0

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα βόρεια προάστια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων.

Πολλοί κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν σε διάφορες περιοχές, ενώ σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Μαρούσι έριξε μέχρι και χαλάζι.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε 140 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε Παλλήνη, Μελίσσια και Βριλήσσια.

Για πλημμύρα στα βόρεια προάστια της Αττικής έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών. Όπως ανέφερε ο Γ. Καραμέρος οι πολίτες πρέπει να μην πλησιάζουν την περιοχή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

nooz.gr

Προηγούμενο άρθρο“Ζητείται τσίπα…”
Επόμενο άρθρο“Προεκλογική Δημοτική συγκοινωνία…” #arxontas
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.