Συνέντευξη τύπου… “φιάσκο”!!!

0

Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν λίγο ο δήμαρχος κ. Αρης Βασιλόπουλος στο κέντρο της Αθήνας (!) και συγκεκριμένα στην αίθουσα τύπου της ΕΣΗΕΑ (!). Σκοπός της συνέντευξης, η ενημέρωση (!) για την απόφαση κατεδάφισης των αυθαίρετων εγκαταστάσεων καθαριότητας που βρίσκονται στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ΕΣΗΕΑ γνωρίζουν το «χαρτί τουαλέτας» του δημάρχου;;;

Ενημέρωση των δημοτών… που παρακολούθησαν… 7-8 άτομα (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι…) στην αίθουσα, έως και …20 άτομα παρακολούθησαν στην ζωντανή μετάδοση στο Youtube και έγιναν… 3 (τρεις!!!) ερωτήσεις, από (3;) δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη μας.

Για αυτή την συνέντευξη, οι δημότες πλήρωσαν 330€ για να νοικιάσει ο δήμαρχος την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ και δεν γνωρίζουμε αν υπάρξει κόστος για την (κάκιστη τεχνικά) ζωντανή μετάδοση στο youtube…

Βίντεο: Θαυμάστε τον δήμαρχο-φιλόλογο της ιστορικής πόλης μας…

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθρο“Παρακάλια με χαρτάκια για το #fiasko!!!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.