Καλοκαιρινή προστασία από κλέφτες και… Κουνούπια!

0

Ηρθε η περίοδος που εκτός από τους διαρρήκτες θα πρέπει να προστατευθούμε και από τα κουνούπια!

 

Επισκεφθήκαμε την εταιρία kataskevastikh.gr ώστε να μιλήσουμε με τους τεχνικούς και να μάθουμε τι λύσεις υπάρχουν. Η πρώτη ερώτηση που κάναμε στον ειδικό τεχνικό ήταν τι ανάγκες προκύπτουν την καλοκαιρινή περίοδο. Τι ζητάει περισσότερο ο κόσμος.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιώργο Σωτηρόπουλο οι βασικές ανάγκες είναι δύο: Οι σίτες και τα συστήματα ασφαλείας. Οι άνθρωποι ψάχνουν γρήγορους, οικονομικούς και αξιόπιστους τρόπους να προφυλαχθούν από κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Ας τα πάρουμε όμως ξεχωριστά.  Όσο αναφορά τις σίτες ρωτήσαμε ποιες επιλέγονται συνήθως και πόσο χρόνο κάνουν να τοποθετηθούν;;;

– Σε ένα σπίτι υπάρχουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Ανάλογα τον τρόπο που ανοίγουν επιλέγουμε και την κατάλληλη σίτα. Σε ένα παράθυρο ανοιγόμενο συνήθως τοποθετείται κάθετης κίνησης σίτα. Είναι οικονομική και χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να τοποθετηθεί. Σε μία μπαλκονόπορτα, συνήθως, για λόγους λειτουργικότητας και αντοχής επιλέγεται η plisse σίτα. Τοποθετείτε σχεδόν σε όλα τα ανοίγματα, είναι οικονομική και χρειάζεται περίπου 1 ώρα για να τοποθετηθεί. Σημαντικό πλεονέκτημα της plisse σίτας είναι τα μόλις 2,5 εκατοστά χώρο που χρειάζεται ώστε να τοποθετηθεί.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλες επιλογές σε σίτες, όπως οι επάλληλες, οι απλές οριζόντιας κίνησης, η plisse με ερπύστρια κ.α.

Πως ο ενδιαφερόμενος θα επιλέξει την κατάλληλη σίτα, ποια είναι η διαδικασία;;;

-Το προσωπικό μας στην kataskevastikh.gr είναι άρτια εκπαιδευμένο. Ο ενδιαφερόμενος με μία επίσκεψη του στην έκθεση μας ή ένα τηλέφωνο μπορεί να μάθει άμεσα ποια είναι η ιδανική για τον χώρο του και τις ανάγκες του.

Η δεύτερη βασική ανάγκη που προκύπτει είναι τα συστήματα ασφαλείας, ποια είναι και τι επιλέγει ο καταναλωτής συνήθως;

-Τα πιο διαδεδομένα συστήματα ασφαλείας είναι η θωρακισμένη πόρτα, τα πτυσσόμενα κάγκελα, οι σταθερές σιδεριές και οι μπάρες ασφαλείας. Η θωρακισμένη πόρτα είναι η σίγουρη λύση όταν θέλουμε να αλλάξουμε την πόρτα εισόδου ώστε να έχουμε ασφάλεια. Βέβαια στην Kataskevastikh.gr πλέον μπορείτε να βρείτε και την συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας. Ένα νέο προϊόν με αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα τοποθετούνται σε πόρτες και παράθυρα. Υπάρχουν τα ελαφρού και τα βαρέως τύπου. Στις περιπτώσεις που ο χώρος μας είναι περιορισμένος υπάρχει κάγκελο που χωράει ακόμα και σε κενό 4 εκατοστών. Το πτυσσόμενο κάγκελο, όταν το ανοίγουμε μαζεύεται στην άκρη. Στην περίπτωση που θέλουμε να έχουμε ωφέλιμο το 100% του ανοίγματος, μπορούμε να βάλουμε μηχανισμό περιστροφής. Οι σταθερές σιδεριές είναι ιδανική λύση για ανοίγματα που δεν χρησιμοποιούνται. Συνήθως τοποθετούνται σε παράθυρα μπάνιου.

Οι μπάρες ασφαλείας χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Υπάρχει ειδική μπάρα ασφαλείας η οποία τοποθετείτε πάνω σε πόρτα. Για τα παράθυρα υπάρχουν οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας. Ιδανική λύση για ανοίγματα που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση και στο εξωτερικό μέρος.

Στην kataskevastikh.gr μπορούμε να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις για κάθε ανάγκη. Καλέστε μας στο 216 800 3344 ή επισκεφθείτε μας στην έκθεση μας Πίνδου 22 Νέα Φιλαδέλφεια.

kataskevastikh.gr: Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες Ασφαλείας

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε προπονητή ο Χαλκηδονικός
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Ολοκληρώθηκε το 10ο Εαρινό Όπεν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.