“Διευκρίνιση της δήλωσης” – σχόλιο FX

0

Η δημοτική σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος της διοίκησης Βασιλόπουλου, κυρία Χαρά Ρόκου, μας απέστειλε μια “διευκρίνιση της δήλωσης” με την οποία ανέφερε ότι δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (20/06) και η εφημερίδα μας παρέθεσε σε βίντεο στο άρθρο που είχε τίτλο: «Απεταξάμην» τον ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο).

Στο άρθρο μας αναφέραμε:

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (20/02), προ ημερησίας διάταξης, τον λόγο πήρε η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος παιδείας, κυρία Χαρά Ρόκου και με μια σύντομη ανακοίνωση… διέψευσε ότι είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ…

Μέχρι σήμερα, θεωρούσαμε ότι η κυρία Ρόκου ήταν μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ανεμογιάννη, τα μοναδικά μέλη της διοίκησης Βασιλόπουλου που ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, (δήμαρχος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του είχαν αποχωρήσει το 2015). Και δύο μέρες μετά από την δημοσίευση της Fx-news, της ανοιχτής επιστολής παραίτησης -και με καταγγελίες κατά του δημάρχου- από την γραμματεία της «Δύναμης Πολιτών», 3 (και τελευταίων) μελών που είναι μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ (ΕΔΩ)… η κυρία Ρόκου «απεταξάμην» το κυβερνητικό κόμμα…

Τυχαίο;;; Ο χρόνος θα δείξει…

Η “διευκρίνιση” που λάβαμε από την κυρία Ρόκου:

Διευκρίνιση της δήλωσης

Αναφορικά με την δήλωση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20-06-2018 θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι είναι παντελώς  άσχετη με το κείμενο επιστολή των τριών μελών της Δύναμης Πολιτών.

Πιστεύω ότι μου αναγνωρίζετε το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα να επιλέγω πότε και εάν θα ανακοινώσω την στήριξη κάποιας πολιτικής ή κόμματος.

Έτσι ο τίτλος του άρθρου σας «απεταξάμην» δεν ανταποκρίνεται και δεν αποδίδει σε καμμιά περίπτωση το νόημα της δήλωσης  μου διότι δεν αποκήρυξα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά απλά και με λίγα καθαρά λόγια δήλωσα ότι δεν είμαι μέλος του.

Παρακαλώ με βάση τα  παραπάνω να διορθώσετε τον τίτλο έτσι ώστε να μην παραποιείται το νόημα της δήλωσης μου.

Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα αποδοχής οποιασδήποτε κριτικής για πράξεις και παραλείψεις τόσο ως πρώην  αντιδήμαρχος όσο και σαν δημοτικός σύμβουλος

Με εκτίμηση

Χαρά Ρόκου

Απάντηση-σχόλιο Fx-news

Καταρχήν, τιμά την κυρία Ρόκου η αξιοπρεπή στάση της απέναντι στον τοπικό τύπο. Η εφημερίδα μας “ασχέτως πολιτικής κριτικής”, της αναγνωρίζει την αξιοπρέπεια των πράξεών της και τον σεβασμό προς την αντίθετη άποψη, που έχει δείξει (αποδείξει) 4 χρόνια τώρα, που πορεύεται με την διοίκηση της Δύναμης Πολιτών και του δημάρχου Α. Βασιλόπουλου. Εντελώς άλλο επίπεδο από αυτό του δημάρχου:

Τώρα, όσο αφορά “το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα σας να επιλέγετε πότε και εάν θα ανακοινώσετε την στήριξη κάποιας πολιτικής ή κόμματος“, όχι μόνο θα το δεχόμασταν, αλλά ΔΕΝ θα είχαμε γράψει τίποτα απολύτως, ΔΕΝ θα είχαμε βίντεο με την δήλωσή σας, ΔΕΝ θα είχαμε ασχοληθεί ΠΟΤΕ πολιτικά με το πρόσωπο σας, εάν βέβαια εσείς ΔΕΝ το είχατε επιλέξει!!! Εσείς -και με όλο τον σεβασμό- κυρία Ρόκου, επιλέξατε να “εκτεθείτε” -με επιτυχία- στα κοινά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Δύναμης Πολιτών“, ο λαός σας τίμησε, εκλεγήκατε και μάλιστα για 2 χρόνια ήσασταν αντιδήμαρχος… Σας θυμίζουμε κυρία Ρόκου, ότι για να συμβούν τα παραπάνω, στις δημοτικές εκλογές του 2014, η παράταξή σας, η “Δύναμη Πολιτών”, στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι παραδεκτό από όλους, ότι αυτός ήταν ο λόγος που εκλεγήκατε και η παράταξή σας νίκησε στις εκλογές. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σας έδωσαν την δυνατότητα να γράφουμε για εσάς και να γράφετε εσείς σε εμάς! Και όπως οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι (εκτός Γιώργου Ανεμογιάννη που παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και ο δήμαρχος το 2015, ανακοίνωσαν προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε όλους τους δημότες, ότι πλέον ΔΕΝ ανήκουν στο κυβερνητικό κόμμα, το ίδιο είχατε την υποχρέωση ως δημόσιο πρόσωπο, ως αντιδήμαρχος και ως δημ. σύμβουλος να κάνετε, εφόσον εκλεγήκατε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως ανεξάρτητη παράταξη. Εξού και ο τίτλος μας “απεταξάμην τον ΣΥΡΙΖΑ” μετά την δήλωσή σας.

Στην ερώτηση μας: “Εαν ήταν τυχαίο που κάνατε την συγκεκριμένη δήλωση δύο μέρες μετά από την δημοσίευση της Fx-news, της ανοιχτής επιστολής παραίτησης -και με καταγγελίες κατά του δημάρχου- από την γραμματεία της «Δύναμης Πολιτών», 3 (και τελευταίων) μελών που είναι μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ (ΕΔΩ), 

Δεχόμαστε ανεπιφύλακτα της απάντησή σας: “ότι είναι παντελώς άσχετη με το κείμενο η επιστολή των τριών μελών της Δύναμης Πολιτών” και σας ευχαριστούμε που απαντήσατε στην ερώτηση που σας κάναμε.


Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Θαυμάστε τον δήμαρχο-φιλόλογο της ιστορικής πόλης μας…

Προηγούμενο άρθροΠένθος στον Ιωνικό Ν.Φ.
Επόμενο άρθρο“Το Γκρέμισμα των σκουπιδιών…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.