Φωτιά στο άλσος Συγγρού!

0

Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά

μετά τις 14:00 το μεσημέρι στην περιοχή του άλσους Συγγρού στο Μαρούσι του κτήματος. Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή διότι η περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά στον αστικό ιστό. Ήδη στην περιοχή της φωτιάς βρίσκονται έντεκα οχήματα της πυροσβεστικής και 25 πυροσβέστες. Πριν από λίγο, ένας πυροσβέστης τραυματίσθηκε και έχει διακομισθεί στον Ευαγγελισμό.

Πάνω από το άλσος, ήδη από τις 15:00, πετάει ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου PZL. Σκοπός της άμεσης κινητοποίησης από αέρος, σε μια κατοικημένη περιοχή, είναι να ελεγχθεί η φωτιά προτού λάβει διαστάσεις. Στην περιοχή βρίσκεται το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Αναβρύτων. Κατά πληροφορίες οι μαθητές που έδιναν το πρωί εξετάσεις έχουν αποχωρήσει από το κτιριακό συγκρότημα.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΚατάληψη των εγκαταστάσεων καθαριότητας στο άλσος
Επόμενο άρθρο“Καθαριότητα Δήμου”: Έκτακτο συμβούλιο – Ανακοίνωση Δημοτικής αρχής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.