Μίνι καύσωνας από την Τετάρτη…

0

Ανεβασμένη θα είναι και τη Δευτέρα η θερμοκρασία, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις, η ζέστη ήρθε για να μείνει, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο πρώτος καύσωνας.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί ότι ειδικά στις κεντρικές ηπειρωτικές περιοχές η ζέστη δεν θα υποχωρήσει, ενώ για όσες περιοχές της χώρας βρίσκονται μακριά από τις θάλασσες, τοπικά μπορεί ο υδράργυρος να φτάσει ως και τους 35ο ή και τους 36οC.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο υδράργυρος θα φτάσει, σε γενικές γραμμές, στους 32 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο μετά την Τετάρτη θα αρχίσει η άνοδος της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να αγγίζει σε κάποιες περιοχές τους 38ο C.

Προηγούμενο άρθροΕκκληση Δημάρχου
Επόμενο άρθροΤον σκότωσε κεραυνός στην Εγνατία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.