Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 2 Ιουλίου

0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και οι Ναυτοπρόσκοποι Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματά, καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας, συμμετέχοντας στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, από τις 12:00 έως 16:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος.

Προηγούμενο άρθρο“Το αλαζονικό Βασιλόπουλο” #vasilopoulo
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα των “Ονειρωδών” στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.