Ρήγμα στο ΧΥΤΑ Φυλής…

0

Κίνδυνο να μείνει η Αττική με τα σκουπίδια στους δρόμους εγκυμονεί το ρήγμα που δημιουργήθηκε σε ένα από τα νέα κύτταρα του ΧΥΤΑ Φυλής, με αποτέλεσμα από το Σαββατοκύριακο να παραμένει κλειστός και πολλοί δήμοι να ζητούν από τους δημότες τους να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το ρήγμα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, μήκους περίπου 50 μέτρων, πλάτους 2-3 και βάθους σχεδόν 3 μέτρων, και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να αποκατασταθεί το πρόβλημα (upd νεότερες πληροφορίες μιλούν για την Πέμπτη).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΕΔΣΝΑ, που δεν έχει ενημερώσει επίσημα για το πρόβλημα με κάποια ανακοίνωση, προσανατολίζεται να ανοίξει ένα από υπόλοιπα δύο νέα κύτταρα, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, ανακοινώσεις για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων πρόκειται να κάνει η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΠού βρίσκονται μέδουσες – Χάρτης Google
Επόμενο άρθρο“Οι ΗΠΑ θα εγγυηθούν την ασφάλεια της Βόρειας Κορέας”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.