Παιδικοί σταθμοί-Προκήρυξη & νέες διαμαρτυρίες γονέων για τη νέα καθυστέρηση

0
Αρχείο
Αρχείο

Δέκτης νέων διαμαρτυριών γονέων που αναμένουν με αγωνία την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς γίνεται από χθες το βράδυ η aftodioikisi.gr. Αιτία, η νέα ανακαλουθία της διοίκησης της ΕΕΤΑΑ που για να μειώσει τις διαμαρτυρίες διέρρεε ότι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης θα γινόταν χθες, αλλά τελικώς κάτι τέτοιο για μια ακόμη φορά δεν έγινε.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε ότι η προκήρυξη θα έβγαινε το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινούσε τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου και θα ολοκληρωνόταν περί τα μέσα Ιουνίου ώστε η όλη διαδικασία με την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων και την υποβολή ενστάσεων να είχε τελειώσει το πολύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο όχι μόνο, πλέον, δεν είναι εφικτό αλλά ανάλογα και το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη (σ.σ. πληροφορίες από την ΕΕΤΑΑ λένε σήμερα αλλά πλέον θυμίζουν την ιστορία με τον βοσκό και το λύκο), φαίνεται ότι θα μετακινηθεί για 15 με 20 ημέρες μετά, δηλαδή, μετά τα μέσα Ιουλίου.

Φέτος αναμένεται να εισαχθούν 110.000 παιδιά και νήπια ενώ στόχος είναι τα οι αιτήσεις να υποβληθούν έως τα τέλη Ιουνίου και τα οριστικά αποτελέσματα να ανακοινωθούν εντός Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τα κριτήρια έχουν να κάνουν με το οικογενειακό εισόδημα, την κατάσταση απασχόλησης και την οικογενειακή κατάσταση.

H μοριοδότηση παρουσιάζεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Για να δείτε αναλυτικά τα κριτήρια όπως αυτά θα αποτυπωθούν και στην προκήρυξη κάντε κλικ ΕΔΩ

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΚεραυνοβολήθηκε 15χρονος σε γήπεδο της Λάρισας
Επόμενο άρθροΚαταγγελία Σωματείου Εργαζομένων ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.