Στο ΣτΕ ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ για την ανάπλαση του… Ελληνικού!!!

0

Στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου (με 19 θέματα ημερησίας διάταξης), το 15ο θέμα έχει τίτλο: “Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση ενώπιον του Σ.τ.Ε. αίτησης του Δήμου για την ακύρωση του από 1-3-2018 (Α.Α.Π. 35/2018) Π.Δ. με θέμα «Έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά Περιφέρειας Αττικής» (σχετ. η αριθ. 116/18 απόφαση Οικ. Επιτροπής).“…

Χωρίς να γνωρίζουμε την εισήγηση του θέματος και το τι συζητήθηκε στην οικονομική επιτροπή -λόγω του “εμπάργκο” ενημέρωσης από την διοίκηση Βασιλόπουλου, λαμβάνοντας όμως υπόψιν το ψήφισμα που είχε φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο της 14ης Φεβρουαρίου 2018 κατά της ανάπλασης του Ελληνικού, συμπεραίνουμε ότι ο Δήμος μας θα προσφύγει στο ΣτΕ με χρήματα των δημοτών του… για να… ακυρώσει το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά!!! 

Δείτε τη σχετική συζήτηση στο βίντεο ρεπορτάζ της Fx από την συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου:

 

 

 

Δημοτικό συμβούλιο: Γνωρίζετε τι θα αποφασίσουν για εσάς;;;

«Δημοκρατία» &… εφαρμόζετε τον Νόμο κύριε πρόεδρε;;;

Δ.Σ.: “Ιου-ιου, τα μέζεα Μελισσανίδη & άλλα ωραία…” (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη
Επόμενο άρθρο“Πύλη εξυπηρέτησης #galaton”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.