Νέα Φιλαδέλφεια: Χειροπέδες σε… γυναίκες για διαρρήξεις!

0

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το απόγευμα της Τετάρτης (02/05/2018) στη Νέα Φιλαδέλφεια τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων μία ανήλικη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθείσες επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία.

Ειδικότερα, οι γυναίκες εισήλθαν σε πολυκατοικία στην περιοχή και επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία, ο ιδιοκτήτης της οποίας όμως τις αντιλήφθηκε και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο τις εντόπισαν και τις συνέλαβαν.

Από την περαιτέρω προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες είχαν διαπράξει από τον περασμένο Μάρτιο πέντε ακόμη κλοπές από οικίες στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τις παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Προηγούμενο άρθροΛογοτεχνική εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΟμόλογο για την “Αγιά Σοφιά”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.