Ηρωική άνοδος του Ιωνικού Ν.Φ.! (Βίντεο-Φωτογραφίες)

0

Στις επαγγελματικές κατηγορίες από σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!

Μετά από έναν αγώνα-θρίλερ στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” της πόλης μας, νίκησε στο τελικό την ομάδα του Ηλυσιακού με 55-51 και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική. Να σημειώσουμε ότι με τον Ηλυσιακό αγωνίστηκε ο πρώην διεθνής μπασκεμπολίστας, Αντώνης Φώτσης!

Ο Κώστας Μουμπάρακ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι προηγήθηκαν με 20-8 στο 11′ και είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το ματς. Ο φόργουορντ του Ιωνικού ήταν αυτός που έκανε το σκορ 50-46 με τρίποντο 50,5” πριν από τη λήξη, παρέχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη ρουλέτα των ελευθέρων βολών στα τελευταία 10”, με τους Άρχο, Γρύλλη και Γραμματίκα να έχουν 3/6 από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας”.

Παρ’ όλα αυτά ο Ηλυσιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αστοχία των γηπεδούχων, ενώ 2,2” πριν από το τέλος καταλογίστηκε και μία παράβαση που ουσιαστικά “τελείωσε” το παιχνίδι, όταν οι διαιτητές θεώρησαν ότι ο Αντωνόπουλος έκανε “μπρος-πίσω” έπειτα από πάσα του Βαρσάμου. Η μία βολή του Γραμματίκα 1,3” πριν από τη λήξη έγραψε το τελικό σκορ και κάπως έτσι ο Ιωνικός πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική έπειτα από τρεις διαδοχικές χρονιές στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 17-8, 29-27, 37-36, 55-51

Οι διαιτητές: Τσαρούχα, Θεονάς, Κάρδαρης.

Ιωνικός Ν.Φ. (Χατζηπανηγύρης): Γραμματίκας 6, Αρχος 4 (1), Φωτητζόγλου 10 (1), Γρύλλης 10 (1), Μουμπάρακ 15 (3), Κουμουνδούρος, Κοντοζόπουλος, Τσουβελεκάκης, Στυλιανός, Χριστόδουλος 10.

Ηλυσιακός (Θωμόπουλος): Χανιώτης Α. 2, Αγγελόπουλος, Φώτσης 17 (2), Βαρσάμος 8 (1), Κούργιας, Πλακογιαννάκης 2, Αντωνόπουλος 11, Χανιώτης Δ., Τσιαμπάς, Τρίχας 4, Τσούπρος, Ζευκιλής 7 (1).

Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ της FX-news:

Προηγούμενο άρθροΝ. Φιλαδέλφεια: “Καπέλο” στον ΕΝΦΙΑ & όχι μόνο!
Επόμενο άρθροΑντιπολεμική εκδήλωση σήμερα στο Πνευματικό κέντρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.