“Όχι στην τσιμεντοποίηση του Ποδονίφτη”

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση και συζήτηση στο 129o Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων (Προμπονά 44, Αθήνα) με θέμα τη διάσωση του ρέματος του Ποδονίφτη ενάντια στο σχεδιαζόμενο έργο της διευθέτησης από την Περιφέρεια Αττικής. Ήδη τα δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Αθηναίων έχουν απορρίψει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η Περιφέρεια σε μια κίνηση αναδίπλωσης αναπέμπει τη μελέτη για «επικαιροποίηση» στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Ζαρρής Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Dic, M.Sc. Υδρολογίας, Μελετητής Υδραυλικών Έργων

Κώστας Παπακώστας, Πολιτικός Μηχανικός, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, μέλος ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ

Νατάσα Παπαδέδε, Αρχιτέκτονας, μέλος ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ SOS

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 129ου Δημοτικού Σχολείου και συμμετέχουν οι συλλογικότητες ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ SOS, ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ ρε(ύ)μα κριτικής των καιρών και δράσης, στέκι Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλλεγγύης και Πολιτισμού

Προηγούμενο άρθρο“Επαναστατικό ταμείο” τρομοκρατίας & 14 συλλήψεις!
Επόμενο άρθροΦωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη Νίκαια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.