Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες!

0

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες που είχαν αποδράσει προχθές το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά και ενώ μετάγονταν στις φυλακές Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο κακοποιοί που έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες και ληστείες εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της ΕΚΑΜ. Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, η αστυνομία έφθασε στα ίχνη των δύο σκληρών κακοποιών αξιοποιώντας πληροφορίες που έλαβε πριν από λίγες ώρες. Οι δραπέτες αιφνιδιάστηκαν και δεν αντέδρασαν καθόλου κατά τη σύλληψη, ενώ φέρονται να είχαν ένα όπλο. Πλέον έχουν μεταφερθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να τους ασκηθεί ποινική δίωξη για την απόδραση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο εντοπισμός τους έγινε σε ισογείου διαμερίσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια, επί της οδού Αδριανού, όπου κρύβονταν, έγινε κατόπιν σχετικής πληροφορίας που περιήλθε στην Ασφάλεια. Αμέσως οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τα ΕΚΑΜ, οι οποίοι αιφνιδίασαν τους δύο επικίνδυνους δραπέτες. Οι κακοποιοί, παρότι είχαν οπλισμό δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και συνελήφθησαν.

Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2009 από τον δραπέτη Αλβανό εκτελεστή του Πειραιά!

Προηγούμενο άρθρο“Βούλιαξε” το πάρκινγκ στον ΗΣΑΠ Ταύρου! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΔραπέτες στη Ν.Φ.: Ρεπορτάζ Fx-news από το σημείο που συνελήφθησαν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.