“Τρεις και ο #palai_pote!”

0

“Πανικός στο χωριό μας… από το πλήθος που από τα ξημερώματα της Κυριακής προσερχόταν στα γραφεία της γαλάζιας τοπικής για να ψηφίσει τους εκλεκτούς του #palai_pote…

Η κυκλοφορία διεκόπη γύρω στις 10 το πρωί, ενώ η ουρά των ψηφοφόρων είχε ξεπεράσει και τα… 10χλμ!

Αργά μάλιστα το βράδυ, είχαμε παρέλαση στα γραφεία από υποψήφιους δημάρχους, οι οποίοι γονυπετής παρακαλούσαν τον #palai_pote να τους δώσει το χρίσμα του!”

Εντάξει, πλάκα κάνουμε! Μεταξύ γνωστών και φίλων (του palai_pote) έγιναν οι γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές στο χωριό μας! Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης και μάλιστα όταν το γαλάζιο κόμμα είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις.

Αυτά συμβαίνουν βέβαια, όταν το ίδιο το γαλάζιο κόμμα αφήνει γήπεδο και μπάλα για να παίζει το παιχνιδάκι του ο κάθε #palai_pote…

Και μετά ψάχνουν να βρουν τι φταίει και δεν εμφανίζει το κόμμα δυναμική για αυτοδυναμία!

Προηγούμενο άρθροΡέει το αίμα στη Γάζα…
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Ξεσπούν για την εγκληματικότητα οι κάτοικοι”! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.