Ο Δήμος αγόρασε νέους κάδους

0

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια ανανέωσης του εξοπλισμού των υπηρεσιών Καθαριότητας παρέλαβε 650 κάδους διαφορετικής χωρητικότητας προκειμένου να αντικατασταθούν οι παλιοί φθαρμένοι κάδοι και να τοποθετηθούν σε νέα σημεία.

Η ενέργεια αυτή έχει στόχο τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της πόλης μας με συνέπεια η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται άμεσα και πιο λειτουργικά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους δίνοντας έμφαση στις περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα της πόλης καθώς και στις εργατικές κατοικίες. Με την δεύτερη παραλαβή των νέων κάδων θα τοποθετηθούν άμεσα  σε όλο το εύρος του Δήμου, με σκοπό την εξάπλωση του δικτύου των πράσινων κάδων, την αντικατάσταση των παλιών και την πλήρης κάλυψη όλων των περιοχών του Δήμου με νέους κάδους.

Παρακαλούμε τους πολίτες του Δήμου να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν τα καπάκια τους να παραμένουν κλειστά.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί για να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: “6 μήνες φυλακή για χαμογελαστό emoticon στο Facebook”!!!
Επόμενο άρθρο‘Άγχος στις εξετάσεις;;; Ποτέ Ξανά!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.