Ομολόγησε την δολοφονία της 40χρονης άστεγης στο Σχιστό…

0

«Δεν ήθελε να κάνουμε σεξ, μου λέρωσε τα σεντόνια»… φέρεται να είπε ο 53χρονος συνταξιούχος του Δημοσίου

Την δολοφονία της άστεγης ομολόγησε ο 53χρονος συνταξιούχος του Δημοσίου. Το πτώμα της 40χρονης, που ήταν στην αρχή της σήψης, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14.05.2018) στο Σχιστό, λίγο μετά τη βιομηχανική ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,ο δράστης υποστήριξε ότι ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να κάνουν σεξ, αλλά εκείνη δεν ήθελε. Την ξυλοκόπησε και κάποια στιγμή κατάλαβε ότι ήταν νεκρή. Μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «μου λέρωσε τα σεντόνια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως γνωρίστηκαν στα συσσίτια και κατά καιρούς η 40χρονη έμενε στο τροχόσπιτο του συνταξιούχου.

Η γυναίκα έφερε μώλωπες από βαριά τραύματα.

ΠΗΓΗΘεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο (2012): “O Δήμος τίμησε την Καλλιόπη Καρακώστα”
Επόμενο άρθροΓάζα: Σφαγή για την Πρεσβεία του Τραμπ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.