Ν. Φιλαδέλφεια: “Καπέλο” στον ΕΝΦΙΑ & όχι μόνο!

0

Συνολικά 22 φόροι, μαζί με τον ΕΝΦΙΑ, αυξάνονται στις περιοχές όπου οι εισηγητές προτείνουν αυξήσεις αντικειμενικών αξιών ώστε να προσαρμοστούν στις πραγματικές τιμές της κτηματαγοράς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, εκεί όπου οι αντικειμενικές αξίες κυμαίνονται σήμερα μεταξύ 600 και 1.000 ευρώ ανά τ.μ. οι ιδιώτες εκτιμητές έχουν εισηγηθεί αυξήσεις τιμών που θα έχουν ως συνέπεια τη σημαντική αύξηση του κύριου ΕΝΦΙΑ για εκατομμύρια ιδιοκτήτες με μικρής αξίας ακίνητα.

Στις συγκεκριμένες περιοχές οι πληροφορίες θέλουν να έχουν γίνει εισηγήσεις για αυξήσεις των αντικειμενικών τιμών κατά 10% έως 40% με συνέπεια ο ΕΝΦΙΑ να αυξηθεί από 20% έως και 27,59%.

Ειδικότερα, σε όσες περιοχές ισχύουν τιμές ζώνης από 600 έως 750 ευρώ ο συντελεστής προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ ανέρχεται σε 2,8 ευρώ ανά τ.μ.

Οι περιοχές της Αττικής που υπάρχει εισήγηση για αύξηση είναι:

Νέα Φιλαδέλφεια, Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αγιοι Ανάργυροι, Ιλιον, Καματερό, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Χαϊδάρι, Αρτέμιδα, Αυλώνα, Αχαρνών, Βαρνάβα, Γραμματικό, Κάλαμο, Κιούρκα, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Ωρωπό, Ανω Λιόσια, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Ζεφύρι, Μαγούλα, Μέγαρα, Κινέττα, Φυλή.

Προηγούμενο άρθροΑττική: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με λαθραία τσιγάρα!
Επόμενο άρθροΗρωική άνοδος του Ιωνικού Ν.Φ.! (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.