Νέα Φιλαδέλφεια: “Ενας από τους δραπέτες προσπάθησε να ανέβει στο διαμέρισμά μου”…

0

Οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, που απέδρασαν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά και συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν αντιλήφθηκαν την έφοδο της αστυνομίας, επιχείρησαν να διαφύγουν από ένα διαμέρισμα όπου βρισκόταν μια νεαρή μητέρα με το μωρό της.

“Φοβήθηκα πολύ, ακόμα δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Σκεφτόμαστε ότι κοιμόμουν εγώ με το παιδί και ήταν από κάτω αυτοί οι δύο. Φοβήθηκα για το παιδί μου, γιατί την ώρα που έγινε όλο αυτό ήμουν μόνη στο σπίτι με το παιδί” είπε η γυναίκα, μιλώντας στον ALPHA.
Η νεαρή μητέρα ανέφερε ότι ο δραπέτης προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο διαμέρισμα της. “Στην αρχή μου έλεγαν ότι είναι από την ΕΥΔΑΠ και εγώ δεν τους άνοιγα. Μετά μου είπαν ότι είναι από την Ασφάλεια, αλλά επειδή εγώ ζήτησα από τον ένα να μου δείξει την ταυτότητα, συνέχισα να μην του ανοίγω γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κλέφτης” πρόσθεσε.

Νέα Φιλαδέλφεια: Εδώ κρύβονταν οι δύο δραπέτες! (Βίντεο-Εικόνες)

ΜΕΣΩenikos.gr
Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες σε μάνα και κόρη για το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη
Επόμενο άρθροΡέει το αίμα στη Γάζα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.