Η νέα διοίκηση του Α.Ο.Π. Χαλκηδονικού

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2018, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΑΟΠ Χαλκηδονικός, στην διάρκεια της οποίας υπερψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο «Μπροστά για τον Χαλκηδονικό».

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής (έως τον Απρίλιο του 2020).

Η νέα 15μελής διοίκηση του Χαλκηδονικού, που εφέτος συμπληρώνει 94 χρόνια ιστορίας και δράσης, συγκροτήθηκε άμεσα σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γ. Δάρας , Αντιπρόεδροι: Π. Στούκας και Γ. Παπακωνσταντίνου , Γεν. Γραμματέας: Π. Μπογιατζής, Ταμίας: Κ. Γκολφινόπουλος, Γεν. Αρχηγός: Γ. Θερμιώτης , Τιμ Μάνατζερ: Δ. Δεδεμάδης , Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μ. Μερεμέτης. Μέλη: Α. Κόρκας, Σ. Ελευθεριάδου, Α. Χορτάτος, Α. Αυγέρης, Δ. Καφετζής, Α. Κοσσύφης , Χ. Μαχειμάρης.

 

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για τον “Κένταυρο”
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εγγραφή Νηπίων-Βρεφών στους Παιδικούς σταθμούς (Κριτήρια)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.