Η κτηνωδία της Λέρου…

0

Αποτροπιασμός και φρίκη στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης δυο ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους, στη Λέρο.

Πιο αναλυτικά, ένας 52χρονος άνδρας και η 47χρονη γυναίκα του συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά και ασελγούσαν σε βάρος των δυο από τα τέσσερα παιδιά τους: της 13χρονης κόρης τους και του 8χρονου γιου τους!

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή και θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν πηγές, η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών…

Το ζευγάρι έχει επίσης ένα 17χρονο αγόριμε νοητική υστέρηση που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο ενήλικο παιδί έχει εγκαταλείψει το σπίτι “δραπετεύοντας” από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Η κτηνωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείοτου νησιού, όπου ο Παιδίατρος και ο Γυναικολόγος που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

Τα δυο ανήλικα παιδιά θα τα αναλάβει η θεία τους.

Στην ολονύχτια ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας έσπασε αποκαλύπτοντας τις κτηνώδεις πράξεις που έκαναν εις βάρος των παιδιών τους. Οι λεπτομέρειες σόκαραν ακόμη και τον αξιωματικό που κατάφερε να του αποσπάσει την ομολογία.

Παράλληλα, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμούαπό τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Με πληροφορίες από: Newsit.gr, protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Fx-news
Επόμενο άρθροΑπεργιακός πυρετός… την Τετάρτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.