“Εφυγε” η Καλλιόπη Καρακώστα…

0

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ:
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τα θερμά του  συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια της Καρακώστα Καλλιόπης στην οικογένεια της, η οποία υπήρξε όχι μόνο ενεργή δημότης αλλά και πρωτοπόρα στην κοινωνική της προσφορά, δωρίζοντας στον Δήμο το ακίνητο της επί της οδού Μαιάνδρου στο οποίο και στεγάζεται σήμερα το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου μας στηρίζοντας αρκετούς συνανθρώπους μας.

Βίντεο (2012): “O Δήμος τίμησε την Καλλιόπη Καρακώστα”


Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Δήμου Φ.Χ. (2014 επί Δημαρχίας Έφης Γαϊτανά), για την ΔΩΡΕΑ της κυρίας Καλλιόπης Καρακώστα στην πόλη μας:

13 ΜΑΙΟΥ 2014

«Νέο χώρο για τη δημιουργία Γραφείου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης απέκτησε ο Δήμος»

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, νέος δημοτικός χώρος μετά από δωρεά της συμπολίτισσας μας κας Καρακώστα Καλλιόπης, στον οποίο θα στεγαστεί νέα Υπηρεσία του Δήμου μας με στόχο τη παροχή Ψυχοκοινωνικών Υπηρεσιών.

Πρόκειται για ένα  χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων που δωρίστηκε στην πόλη μας με την επιθυμία της δωρήτριας να λειτουργήσει ως χώρος για κοινωνικούς σκοπούς.  Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ολοκλήρωσε τις απαραίτητες εργασίες για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου.

Στόχοι λειτουργίας του χώρου θα είναι :

Η παροχή υπηρεσιών δράσεων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των πολιτών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο
Η καταγραφή, ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση των πολιτών σε σχέση με τα κοινωνικά προβλήματα και ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης
Η κάθε είδους συνεργασία και δικτύωση με φορείς και ιδρύματα για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών.
«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σπουδαία συμπολίτισσά μας, στον εξαιρετικό άνθρωπο, την κα Καρακώστα Καλλιόπη που με την ενέργεια της δωρεάς, βοηθά στην υλοποίηση ενός σημαντικού σκοπού : την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των συνανθρώπων μας ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικογένεια» τόνισε η Δήμαρχος της πόλης Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας Κοινωνικής δομής.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ με τους Νέους
Επόμενο άρθροΒίντεο (2012): “O Δήμος τίμησε την Καλλιόπη Καρακώστα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.