“Ελάτε γρήγορα. Σκότωσα τη γυναίκα μου”…

0

Συναγερμός σήμανε στις Αστυνομικές Αρχές, καθώς το πρωί της Δευτέρας ένας 79χρονος δολοφόνησε την 72χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους επί της Οδού Αμύντα 10 στους Θρακομακεδόνες.

Πληροφορίες ανέφεραν πως αμέσως μετά το έγκλημα ο 79χρονος κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και φέρεται να ανέφερε: “Ελάτε γρήγορα. Σκότωσα τη γυναίκα μου”.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον σύζυγο να τους περιμένει έξω από το σπίτι σε κατάσταση πανικού και μέσα αιμόφυρτη την 72χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα σε όλο της το σώμα.

Ο συζυγοκτόνος συνελήφθη άμεσα και κατά την προανάκριση στο Τ.Α. Αχαρνών κατέθεσε ότι ξύπνησε το πρωί μαζί με τη γυναίκα του, τσακώθηκαν άσχημα και στη συνέχεια τη σκότωσε: “Σκότωσα τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Τσακωθήκαμε, πήρα έναν μπαλτά από την κουζίνα και τη σκότωσα”.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Το Champions League στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΕπιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για τον “Κένταυρο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.