Δραπέτες στη Ν.Φ.: Ρεπορτάζ Fx-news από το σημείο που συνελήφθησαν

0
Κλειστή από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας η είσοδος της οδού Αδριανού

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, συνελήφθησαν σε ισόγειο στην οδό Αδριανού στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί που είχαν αποδράσει από τον Πειραιά την Πέμπτη το απόγευμα.

Η Fx-news πήγε στο σημείο που βρίσκεται το ισόγειο που έγινε η σύλληψη. Το σπίτι βρίσκεται στις αρχές της οδού Αδριανού στην μεριά που βρίσκεται η Εθνική Οδός (Αύρα).

Η περιοχή ήταν αποκλεισμένη από δεκάδες αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων. Μέσα στην ισόγειο κατοικία που συνελήφθησαν οι δραπέτες, υπήρχαν ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας που φορώντας ειδικές στολές συνέλεγαν στοιχεία (dna, αποτυπώματα κλπ).

Λόγω της επικινδυνότητας και του εγκληματικού ιστορικού των συλληφθέντων, οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν συνέχεια σε εγρήγορση και ήλεγχαν οποιονδήποτε πλησίαζε σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο.

Από όλο το γεγονός που “τάραξε” την γειτονιά αλλά και την πόλη μας, κρατάμε ως θετικό, ότι δεν πρόλαβαν οι κακοποιοί να αντιδράσουν στην αιφνιδιαστική έφοδο της αστυνομίας και δεν είχαμε ανταλλαγή πυρών…

Η Ασφάλεια πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας προκειμένου να διακριβώσει ποιος είναι ο άνθρωπος (ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης) που τους παρείχε καταφύγιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Αλβανοί δραπέτες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Ο 35χρονος Αλβανός Halili Juliand, με το παρατσούκλι «Νίκο» είχε δολοφονήσει το 2011 τον 35χρονο Αλβανό Σελίμ Μεζάι και τον μόλις 2,5 ετών γιο του. Του πατέρα του έκοψε το λαιμό. Το παιδί είχε δολοφονηθεί για να μην είναι μάρτυρας στη δολοφονία του πατέρα του.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης. Ενα για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και ένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δεύτερος δραπέτης κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ανθρώπου στην Ελευσίνα, ενώ χτύπησε μέχρι θανάτου μία γυναίκα για να τη ληστέψει.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες!

Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2009 από τον δραπέτη Αλβανό εκτελεστή του Πειραιά!

Προηγούμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Εδώ κρύβονταν οι δύο δραπέτες! (Βίντεο-Εικόνες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.