“Βούλιαξε” το πάρκινγκ στον ΗΣΑΠ Ταύρου! (Βίντεο)

0

Δεν πίστευσαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του σταθμού του ΗΣΑΠ Ταύρου, στο τέρμα της οδού Χαροκόπου, στην Καλλιθέα, όπου σημειώθηκε μεγάλη καθίζηση.

Ξαφνικά υποχώρησε το οδόστρωμα, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, η γη κυριολεκτικά άνοιξε και μέσα στην μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο έπεσαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός.

Στο σημείο μετέβησαν υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας για να απομακρύνουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ, ενώ από την Τροχαία Καλλιθέας ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Στον χώρο μετέβη και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης.

Όπως είναι λογικό, οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να αποζημιωθούν.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Το πάρκινγκ αυτό είναι ελεύθερο και βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή, δίπλα σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού που χρησιμοποιείται κατά κόρον, καθημερινά και από χιλιάδες πολίτες.

 

ΜΕΣΩhttp://www.nooz.gr/greece/1494350/apisteyto--boyliaxe-to-parkingk-ston-isap-tayroy---vd
Προηγούμενο άρθρο“ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ”, από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.