Βίντεο (2012): “O Δήμος τίμησε την Καλλιόπη Καρακώστα”

0

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της Fx-news (22/04/2012):

“Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες που τις κάνουν πράξη. Άλλοι δίνουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της κοινωνίας (εθελοντές) και άλλοι δίνουν μέρους της περιουσίας τους στην κοινωνία. Για εμάς και τα δύο είναι το ίδιο πολύτιμα. Ας δώσει ο καθένας μας ότι μπορεί στην κοινωνία μας, στην Ελλάδα μας, στα παιδιά μας τις δύσκολες αυτές μέρες.”

Τα παραπάνω λόγια τα έκανε πράξη η συμπολίτισσα μας κα Καλλιόπη Καρακώστα, η οποία παραχώρησε κατά πλήρη κυριότητα στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ένα ισόγειο διαμέρισμα 100τ.μ., επί της οδού Μαϊάνδρου 83 και Φλαβιανών στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου ο Δήμος να το χρησιμοποιήσει για κοινωνικούς σκοπούς…

Ο συγκεκριμένος χώρος θα πάρει το όνομα του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη.

Την Κυριακή 22/04 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τίμησε την κα Καλλιόπη Καρακώστα:


“Εφυγε” η Καλλιόπη Καρακώστα…

Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” η Καλλιόπη Καρακώστα…
Επόμενο άρθροΟμολόγησε την δολοφονία της 40χρονης άστεγης στο Σχιστό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.