Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2009 από τον δραπέτη Αλβανό εκτελεστή του Πειραιά!

0

Σε εξέλιξη είναι από το βράδυ της Πέμπτης, μεγάλο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην  για τον εντοπισμό δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής που δραπέτευσαν από το πλοίο που θα τους μετέφερε σε φυλακή στην Κρήτη…

Οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. Μόλις αυτό μόλις μπήκε στο πλοίο με προορισμό τα Χανιά, εκείνοι βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλούβα με την οποία γινόταν η μεταγωγή 11 κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού μπήκε στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τα Χανιά, τέσσερις κρατούμενοι βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του πλοίου. Οι δύο συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δραπέτες που αναζητούνται, είναι Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος το 2011 εκτέλεσε στην Καλαμάτα έναν 35χρονο και έσφαξε τον 2,5 ετών γιο του θύματος.

Το 2009 μάλιστα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Συγκεκριμένα, η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 37χρονου άνδρα  έγινε απο τον δραπέτη στις 6 Μαρτίου 2009 στις 2:30 το μεσημέρι στην διασταύρωση των οδών Νικολάου Τρύπια και Μαγνησίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι και στο λαιμό τον 37χρονο την ώρα που είχε μπει με μία γυναίκα σε ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Για τον δεύτερο σραπέτη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγκλήματά του, αλλά θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός…

Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη 7 εποχιακών στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο“ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ”, από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.