Απεργιακός πυρετός… την Τετάρτη!

0

Κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή, 24ωρη γενική απεργία και στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί, απευθύνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε εργαζόμενους και μη και σε συνταξιούχους, ενάντια στις «καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία με δυσβάσταχτα μέτρα» και σε συνεργασία με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς Φορείς, που έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας και υπερφορολόγησης.

Τα Συνδικάτα κάνουν λόγο για συνεχή επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών. «Απεργούμε, διαδηλώνουμε και απαιτούμε για άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μέτρων, για την υλοποίηση ουσιαστικών μέτρων ανακούφισης των ανέργων, για την επαναφορά των συντάξεων σε αξιοπρεπή επίπεδα, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, για την επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και για την αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους τα συνδικάτα και προσθέτουν πως «ο αγώνας είναι μονόδρομος».

Το δικό του, ξεχωριστό, εξάλλου, συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10.30 και την ίδια ώρα, τα πρωτοβάθμια σωματεία μπροστά από τα γράφεια της ΓΣΕΕ.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν επίσης η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ελέγκτες Εναέριας Κυκλοφορίας και τα ΜΜΕ.

Τέλος, προβλήματα αναμένεται να παρατηρηθούν στις μετακινήσεις εντός της πρωτεύουσας, λόγω της συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση των ΜΜΜ και του Προαστιακού.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΗ κτηνωδία της Λέρου…
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Πλατεία Μιαούλη – Απομάχων Ν.Φ.”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.