Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (9η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 16η Μαΐου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση ψηφίσματος κατοίκων Αγ.Μαρίνας για την ανάγκη απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης  για παρεμβάσεις και ενέργειες που αφορούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας.

 3. Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου με τίτλο «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Εμβάθυνση της Δημοκρατίας-Ενίσχυση της Συμμετοχής-Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»].

 4. Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή / και συνοδευτικού εξοπλισμού».

 5. Έγκριση μερικής ανάκλησης πρότασης ανάληψης υποχρέωσης έτους 2018.

 6. Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου (α.μηχανολογικού εξοπλισμού και β. ηλεκτρολογικού υλικού).

 7. Έγκριση μελέτης του έργου: «Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος» (Α.Μ. 79/16).

 8. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 9. Αποδοχή ποσού 88.580  ευρώ β’ δόσης έτους 2018 επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών και κατανομή αυτού στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών, βάσει της αριθ. 3/2018 απόφασης-εισήγησης της Δ.Ε.Π..

 10. Έγκριση της καθ’ ολοκληρίαν μεταφοράς του προγράμματος «Βρεφικός Σταθμός» από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Ν.Π.Ι.Δ.) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 26/2018 απόφασης-εισήγησης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 11. Άνοιγμα λογαριασμού σε πιστωτικό ίδρυμα για διαχείριση χρημάτων υπηρεσιών διοίκησης/ανάπτυξης/κατάρτισης/αξιολόγησης/ παρακολούθησης και εποπτείας διακρατικού έργου Benefit As You Save (BAS)  –Ορισμός υπολόγου.

 12. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων ομάδας έργου για συνάντηση στα πλαίσια του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» στα πλαίσια του INTERREG BALCAN- MED.

 13. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, βάσει της αριθ. 99/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 14. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιας δικηγορικής εταιρείας για την εκπροσώπηση του Δήμου στις 21/5/2018 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε ποινική υπόθεση (σχετ. η αριθ. 105/18 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

 15. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση ενώπιον του Σ.τ.Ε. αίτησης του Δήμου για την ακύρωση του από 1-3-2018 (Α.Α.Π. 35/2018) Π.Δ. με θέμα «Έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά Περιφέρειας Αττικής» (σχετ. η αριθ. 116/18 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

 16. Έγκριση νέας παράτασης χρόνου παραχώρησης χρήσης δύο (2) λεωφορείων για έξι (6) επιπλέον μήνες στο Δήμο Νέας Ιωνίας για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας.

 17. Αποδοχή ή μη πρακτικού Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων.

 18. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή δυο αιθουσών πολλαπλών χρήσεων (δημοτικών γυμναστηρίων) στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής» (Α.Μ. 172/2015).

 19. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΑναδοχή. Ένα μπάλωμα σ’ ένα κουρέλι
Επόμενο άρθροΣτο ΣτΕ ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ για την ανάπλαση του… Ελληνικού!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.