ΣΟΝΦ: Αρκετές συμμετοχές και δύο μετάλλια στα νεανικά πρωταθλήματα

0
Αρχείο
Αρχείο

Μεγαλύτερη συμμετοχή από σκακιστές μας και διακρίσεις είχαμε εφέτος στα νεανικά ατομικά πρωταθλήματα Αττικής.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Ντάλα βγήκε 2η στην κατηγορία των κορασίδων κάτω των 16 ενώ ο Νικόλας Δεληγιάννης κατέκτησε την 4η θέση στην αντίστοιχη κατηγορία των παίδων.

Συμμετείχαν επίσης ο Στέλιος Χατζήβεης -που φέτος αγωνίζεται με τον Πεζοπορικό Πετρούπολης- στους παίδες <14, οι Θανάτης Θωμάς, Κώστας Τσαντές, Παναγιώτης Ντάλας στην κατηγορία παμπαίδων <12 και ο Γιώργος Σερετάκης στην κατηγορία <8 ετών.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων <10 αγωνίστηκαν η Μυρτώ Σερετάκη και η Νεφέλη Θανάτη.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους, ευχαριστούμε την Κωνσταντίνα και το Νικόλα για τη χαρά που μας έδωσαν και ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο και εις ανώτερα!

Αναλυτικά στοιχεία για τα πρωταθλήματα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Μεγάλη συμμετοχή στο 10ο Εαρινό Όπεν
Με μεγάλη συμμετοχή που έφτασε τα όρια της αίθουσας του ΣΟΝΦ ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Απριλίου το 10ο Εαρινό Όπεν του ΣΟΝΦ. Οι αγώνες διεξάγονται σε 2 ομίλους, με εθνική και διεθνή αξιολόγηση, και όπως θέλει η παράδοση των τουρνουά μας δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση των παικτών για τη συμμετοχή τους. Συμμετέχουν συνολικά 41 σκακιστές και σκακίστριες.

Προηγούμενο άρθροΟ Μητροπολίτης στη Συνάντηση Εκπροσώπων των Ορθοδόξων Εκκλησιών στο Παρίσι
Επόμενο άρθροΝίκησε και τον Αίολο Ταύρου η ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.