Νέα επίθεση στη Συρία σε ιρανική βάση

0

Νέα επίθεση στη Συρία είχαμε πριν από μία ώρα περίπου στα βόρεια της χώρας, στην περιοχή του Χαλεπίου.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες από τη Συρία αναφέρουν ότι μεγάλη έκρηξη στην στρατιωτική βάση των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης συνετάραξε την περιοχή του όρους Azzan νότια της πόλης του Χαλεπίου.

Η βάση των Ιρανών στο όρος Azzan περιέχει πυρομαχικά και είναι κοντά στην γραμμή της αντιπαράθεσης με τον FSA. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από την έκρηξη ακούστηκε ο θόρυβος αεροσκαφών άγνωστης προέλευσης.

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν αν τα αεροσκάφη είναι συμμαχικά ή ισραηλινά. Από την τεράστια έκρηξη υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Επιπλέον εκρήξεις ακούστηκαν και στην πόλη Deir al-Zour της ανατολικής Συρίας που ελέγχεται από τα κυβερνητικά στρατεύματα.

defence-point

Προηγούμενο άρθροΠύραυλοι σε prime-time στη Συρία…
Επόμενο άρθρο“Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.