Επιστροφή… της Αφρικανικής σκόνης!

0

Όποιος πίστεψε ότι ξεμπερδέψαμε με την αφρικανική σκόνη, πλανάται πλάνην οικτράν, καθώς σύμφωνα τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Πέμπτη θα κάνει την επανεμφάνισή της.

Όπως εκτιμά το ΕΑΑ, το επεισόδιο πρόκειται να κορυφωθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα πλήξει και την Αθήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης (περίπου 130 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα) αναμένεται για την Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου. Από το απόγευμα και έπειτα, η κατάσταση σταδιακά θα βελτιώνεται.

Στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης (πάνω από 240 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα) αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης.

Άξιο αναφοράς, ωστόσο, είναι ότι δεν θα ζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές του περασμένου Μαρτίου, όταν, ειδικά στην Κρήτη, η κατάσταση ήταν αφόρητη και η εικόνα, ελαφρώς απόκοσμη…

Προηγούμενο άρθρο“Τρεις φίλοι καρδιοφίλοι…”
Επόμενο άρθροΈπεσε Ελληνικό μαχητικό κοντά στην Σκύρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.