«Αν “χτυπηθεί” ελληνικό πλοίο» θα συμμαχήσει όλη η Ευρώπη εναντίον μας!”

0

Μόλις ένα 24ωρο από την γνωστοποίηση του περιστατικού στη νήσο Ρω, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας φέρνει στο φως ένα εφιαλτικό σενάριο το οποίο περιγράφει τι θα συμβεί αν οι Τούρκοι βυθίσουν ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak κυκλοφορεί σήμερα με τον τίτλο: «Αν “χτυπηθεί” και βουλιάξει ελληνικό πλοίο» και ουσιαστικά μιλάει για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο Αιγαίο μετά το ρωσικό μαχητικό που κατέρριψε η Τουρκία το 2015 και αργότερα επέρριψε ευθύνες σε γκιουλενιστές.

Ειδικότερα, στο επίμαχο δημοσίευμα ο αρθρογράφος γράφει: «Όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο το να γίνει κάποιο ατύχημα, ας πούμε ένα τουρκικό μαχητικό να βυθίσει μια ελληνική πυραυλάκατο ή ένα ελληνικό πλοίο, τότε ξαφνικά όλες οι χώρες της Ευρώπης θα πραγματοποιήσουν συμμαχία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει η Τουρκία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση, που εξετάζεται από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα, έρχεται σε μια περίοδο όπου οι Τούρκοι κλιμακώνουν επικίνδυνα την ένταση και μοιάζουν να επιχειρούν να στήσουν κάποιο θερμό επεισόδιο. Μάλιστα το σενάριο θυμίζει έντονα την επιθετική κίνηση με τον εμβολισμό του πλοίου του Λιμενικού στα Ίμια.

Επιπλέον οι τουρκικοί φόβοι για τυχόν προβοκάτσια, ενδεχομένως να αποκαλύπτουν κάποιο σχέδιο της γείτονος για την πρόκληση επεισοδίου προκειμένου να το αποδώσουν σε εχθρούς της Τουρκίας.

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Έναρξη Λειτουργίας Ιατρείου Τ.Ο.Μ.Υ
Επόμενο άρθροΑεροπορική τραγωδία: 257 οι νεκροί στην Αλγερία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.