Μαρούσι: Αυτοί σκότωσαν τον 19χρονο Θωμά

0

Ήταν στις 18 Μαρτίου του 2018 όταν ο 19χρονος Θωμάς έπεσε αιμόφυρτος στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μπροστά στους σοκαρισμένους φίλους του.

Δίπλα του ήταν η ανήλικη φίλη του, η οποία πανικόβλητη είδε τους τρεις δράστες να τσακώνονται, να μαχαιρώνουν τον φίλο της και να… φεύγουν ανενόχλητοι από την περιοχή. Λίγο αργότερα, ο Θωμάς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Περίπου ένα μήνα μετά, η αστυνομία κατάφερε να λύσει τον γρίφο της άγριας δολοφονίας! Δράστες είναι τρεις άντρες  23, 24 και 33 ετών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Τον «έσφαξαν» για λίγα ευρώ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λόγος που οι δράστες σκότωσαν τον 19χρονο ήταν λίγα ευρώ. Θύμα και δράστες τσακώθηκαν και η διαμάχη εξελίχθηκε στην άγρια δολοφονία του νεαρού αγοριού.

Μάλιστα, οι δράστες επιτέθηκαν και σε τρεις φίλους του Θωμά που επιχείρησαν να τον βοηθήσουν. Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του θύματος. Στη συνέχεια, ένας άλλος δράστης, ο 33χρονος, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος.

Οι δράστες είναι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας και σε βάρους τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων. Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οικογένεια: Αιχμές για την αστυνομία και για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση
Με μία ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, η οικογένεια του Θωμά αφήνει αιχμές για την ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου, η οικογένεια καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί γνώριζαν νωρίτερα τους δράστες του εγκλήματος, ωστόσο, καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να διαφύγουν στο εξωτερικό δυο από τους δράστες. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι γονείς έδειξαν στους αστυνομικούς και φωτογραφία ενός εκ των δραστών.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η εικόνα της Παναγίας “Βουρλιωτίσσης” στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ της υπογειοποίησης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.