Σταμάτα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα!

0

Έσφαξα το Σατανά στην μπανιέρα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου τοξικομανή όταν είδε μπροστά του τους αστυνομικούς.

Τους εμβρόντητους αστυνομικούς που ο ίδιος είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σταμάτα, το πρωί της Πέμπτης (15.03.2018).

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε δολοφονήσει άγρια την συμβία του μέσα στην μπανιέρα της μονοκατοικίας, σε μια υπόθεση που μοιάζει να ωχριά μπροστά στις ταινίες του «Άρχοντα του σασπένς», του βρετανού σκηνοθέτη Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Ο 52χρονος πήρε τηλέφωνο στης 07:00 το πρωί της Πέμπτης, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στην Σταμάτα. Και είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα το διάβολο». Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στην διεύθυνση που τους είχε δώσει ο 52χρονος.

Ο ίδιος τους περίμενε στην αυλή του σπιτιού του. Μόλις τους είδε τους άνοιξε την αυλόπορτα, λέγοντάς τους: «Ελάτε, έσφαξα το διάολο μέσα στην μπανιέρα. Πηγαίνετε εκεί θα τον βρείτε».

Ηρωίνη και άγρια δολοφονία στο θρίλερ στην Σταμάτα

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο μπάνιο ήταν ανατριχιαστικό. Μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα, κείτονταν το κατακρεουργημένο πτώμα της συνομήλικης συμβίας του 52χρονου τοξικομανή. Ο άνδρας την είχε κατασφάξει με ένα ψαλίδι.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από την προανάκριση που έκαναν οι Αστυνομικοί, το ζευγάρι συζούσε στην μονοκατοικία στην Σταμάτα τα τελευταία 7 χρόνια. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 15.03.2018 ξεκίνησε να διαπληκτίζεται και μάλιστα έντονα. Οι φωνές τους ακούγονταν σε ολόκληρη την γειτονιά.

Στην συνέχεια και όπως όλα δείχνουν, τόσο ο 52χρονος όσο και η συνομήλικη συμβία του βρίσκονταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. Χρόνιοι χρήστες ηρωίνης, είχαν και οι δύο μειωμένη αντίληψη της κατάστασης.

Όμως ήδη ο 52χρονος πιθανότατα λόγω της χρήσης, άρχισε να βλέπει την κατάσταση διαφορετικά. Ξαφνικά άρπαξε ένα ψαλίδι και πήγε στην τουαλέτα. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν μέσα η άτυχη γυναίκα, στην οποία κατάφερε περισσότερα από 30 χτυπήματα με το ψαλίδι.

Μάλιστα και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής τα περισσότερα χτυπήματα η άτυχη γυναίκα τα είχε δεχθεί στο θώρακα, το κεφάλι και το λαιμό. Ακόμη φέρει στα χέρια της δεκάδες αμυντικά τραύματα. Προφανώς στην προσπάθειά της να προστατευτεί από την δολοφονική μανία του 52χρονου ερωτικού της συντρόφου.

Παραληρούσε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο!

Ο 52χρονος ήταν καταφανώς κάτω από την επήρεια χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί, οι αστυνομικοί στην κυριολεξία αδυνατούσαν να συνεννοηθούν μαζί του καθώς παραληρούσε λόγο της χρήσης ηρωίνης.

Μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, καθώς άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας λόγω της σύγχυσης αλλά και της χρήσης που είχε κάνει πριν διαπράξει το στυγερό έγκλημα.

Το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών. Τις αμέσως επόμενες μέρες ο ιατροδικαστικής θα πραγματοποιήσει την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – newsit.gr

Προηγούμενο άρθροSmart Trikala: Πρωτοπορεί με τεχνολογία 5G ο Δήμος Τρικκαίων!
Επόμενο άρθροΟι 23 άριστοι Δήμοι της Ελλάδας – Ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ.. εκτός…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.