H “Combat 18” είχε χτυπήσει και στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Το πρωί ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ (δείτε ΕΔΩ) η εξάρθρωση της ναζιστικής οργάνωσης «Combat 18» (ο αριθμός 18 παραπέμπει στα γράμματα Α-Η Adolf Hitler).

Η «Combat 18» ευθύνεται για περίπου 30 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αναρχικών, σε καταλήψεις και σε άλλα οικήματα και φέρεται να εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία προχώρησε – το πρωί της Τρίτης- σε έξι προσαγωγές (οι σύλληψεις θα είναι 4-5) έπειτα από επιχειρήσεις σε Αθήνα και Ιωάννινα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας δικηγόρος ηλικίας περίπου 30 ετών και ένας 23χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν κροτίδες, εμπρηστικές ύλες αλλά και μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Επίσης έχει προσαχθεί και νεαρός ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ενωση.

Να σημειώσουμε ότι η ναζιστική οργάνωση ειχε αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις στην κατάληψη “Στρούγκα” στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Προηγούμενο άρθρο“Πάρκινγκ ο Κένταυρος…”
Επόμενο άρθρο«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.