«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό…”

0

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε εικόνα με τον… αρειμάνιο καπνιστή υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος σε κλειστό χώρο δεν σταμάτησε να καπνίζει μπροστά σε όλους κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Πήλιο.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος βλέποντας τις φωτογραφίες που διαρρέονταν στον Τύπο έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα»…

Ο κύριος Σπίρτζης δεν είναι ο μοναδικός θεριακλής υπουργός…

Οι υπουργοί και γιατροί της κυβέρνησης “το καίνε” σε κλειστούς χώρους. Ο κ. Πολάκης μάλιστα σε συνέντευξη τύπου μέσα στο Υπουργείο υγείας!!!

Υπουργείο Υγείας…
Γιάννης Μουζάλας…
ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροH “Combat 18” είχε χτυπήσει και στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΜε πράξεις στηρίζει τους “παρατασιούχους” του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.