Συνελήφθη 67χρονος: Ασελγούσε σε 2 μικρά παιδιά

0

Μια καταγγελία δέχθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που οδήγησε στη σύλληψη ενός 67χρονου σε χωριό της Ηλείας για ασέλγεια σε βάρος δύο παιδιών κάτω των δέκα ετών.

Συγκεκριμένα, οι οικογένειες των παιδιών τηλεφώνησαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητώντας βοήθεια, καθώς αντελήφθησαν ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα του 67χρονου.

Με τα στοιχεία που υπήρχαν έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Ηλείας, που με την σειρά της διαβίβασε την υπόθεση για την διερεύνησή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου μετά την προανάκριση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Την Τετάρτη συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ilialive πρόκειται για επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις ασέλγειας στα δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των δέκα ετών, όπου διαμένουν στην ίδια γειτονιά με το φερόμενο δράστη

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΜύρισε Φιλαδέλφεια… το πρωτάθλημα της Super League!
Επόμενο άρθρο2ο Δημοτικό Ν.Φ.: Αποσπερίδα αφήγησης για μικρούς και μεγάλους με τον Στέλιο Πελασγό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.