Μια νίκη για την Α΄ ΕΣΚΑ

0

Μία …ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ βρίσκεται η ΦΕΑ! Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας νίκησε με σκορ 86-56 στον Εθνικό Ελληνορώσων το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου και πλέον στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές χρειάζεται ακόμη μία νίκη για την επίτευξη του στόχου και την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Το ζητούμενο ροζ φύλλο αγώνα οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά καλούνται να το πάρουν σε ένα από τα παιχνίδια με ΑΟ Καρέα (29/3) εκτός έδρας, Αίολο Ταύρου (19/4) εκτός έδρας και Κουκουβάουνες (26/4) εντός έδρας στο φινάλε. Τα πράγματα φαίνονται θεωρητικά εύκολα, αλλά όλα θα κριθούν στο παρκέ αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης Πέμπτης  στο κλειστό “Τάκης Παπαγεωργίου”.

Αναφορικά με το ματς της 23ης αγωνιστικής στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, αυτό είχε φαβορί για τη νίκη από την αρχή του με τους γηπεδούχους να κάνουν επίδειξη δύναμης παίζοντας όμορφο μπάσκετ από το πρώτο λεπτό, όταν επέβαλαν τον ρυθμό τους, πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ.

Ο Καρατζάς είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του να σκοράρουν, ενώ για ακόμη μια φορά …ανακάτεψε την τράπουλα δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα. Πρώτος σκόρερ για τη ΦΕΑ, ο …συνήθης ύποπτος Αλέξανδρος Στεργιάκης με 24 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Βασίλης Αφαλίδης με 10.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει ιδιαίτερης λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ και η εις βάρος τους διαφορά συνεχώς αυξανόταν από το πρώτο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα, το κάρφωμα του Λευτέρη Καραλευθέρη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν έκανε το σκορ 46-20 και η μεγαλύτερη διαφορά στους +37 δύο φορές (67-30, 69-32) με καλάθι του Στεργιάκη και τις δύο φορές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογριάς, Βάγγαλης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-5, 44-20 (ημίχρονο), 69-34, 86-56.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης 10, Ρωμοσιός 6, Αναούνης 3 (1), Λουφόπουλος 3 (1), Στεργιάκης 24, Τριχιάς 9 (1), Τσεκούρας 2, Μπασέας 7, Δεληγιάννης 5 (1), Μπάτσος 8, Γιαννουλάκος, Καραλευθέρης 9 (1).

ΕΘΝ. ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ (Διδάχος): Κολλαΐτης 2, Βιτζηλαίος 2, Βελέντζας 9 (1), Πολυχρονόπουλος 9, Αγόρης 1, Σωρανίδης, Αναγνώστου 2, Μπάρτζης 13 (1), Θεοδώρου 9 (1), Γιαννάτος 3, Λύκο 2, Γλυκόπουλος 4.

Προηγούμενο άρθροΆρωμα Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθροΠοινική δίωξη κατά του Μαρινάκη για το Noor One
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.