Δημοτικό συμβούλιο την Μεγάλη Δευτέρα

0
422

Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (7η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 2α Απριλίου 2018, ημέρα  Μ.Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ανάκληση αριθ. 247/17 απόφασης Δ.Σ., επανέγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Εργασίες φυτοτεχνικής – αρδευτικής αναβάθμισης και συντήρησης κοινοχρήστων χώρων πρασίνου», καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτής και έγκριση σχετικής μελέτης.
  2. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων Σχολείων» (Α.Μ. 32/18).
  3. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου 5Χ5 Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής».
  4. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2018, βάσει της αριθ. 34/2018 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Προηγούμενο άρθρο2ο Δημοτικό Ν.Φ.: Αποσπερίδα αφήγησης για μικρούς και μεγάλους με τον Στέλιο Πελασγό
Επόμενο άρθροΕίχαν διαπράξει πάνω από χίλιες κλοπές σε σπίτια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.