Βανδαλισμοί στα λεωφορεία της Ν. Ιωνίας – τα 2 ήταν του Δήμου Ν.Φ.!

0

Σοβαρότατες ζημιές στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας προκάλεσαν άγνωστοι, όπως κατήγγειλε πριν από λίγο ο δήμος Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, ο δήμος κάνει λόγο για «απίστευτης αγριότητας καταστροφή» και ζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που βανδάλισαν και τα τρία λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσα στο γκαράζ του Δήμου.

Σημειώνουμε ότι τα δύο από τα τρία λεωφορεία ανήκουν στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, τα οποία παραχώρησε για 2η συνεχόμενη χρονιά -με απόφαση δημοτικού συμβουλίου- στη Νέα Ιωνία για τις ανάγκες της εκεί δημοτικής συγκοινωνίας. Η πόλη μας δεν διαθέτει δημοτική συγκοινωνία…

ΝΦ-ΝΧ: Δημοτική συγκοινωνία… «πονεμένη ιστορία»!

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Σε ζωντανή μετάδοση τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια(Live-video)
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” η Όλγα Στάθαρη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.