2ο Λύκειο Ν.Φ.: “Κατάληψη για τις ψησταριές”!

0

Από συμπολίτη μας & γονέα λάβαμε το παρακάτω σχόλιο:

Χθες στο 2ο λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας έγινε κατάληψη μετά από πρωτοβουλία 5 – 6 μαθητών. Ο λόγος της κατάληψης ήταν το τσίκνισμα!! Οι εν λόγω μαθητές ήθελαν να στήσουν ψησταριές στο προαύλιο χώρο του σχολείου για να γιορτάσουν το έθιμο ενώ η διεύθυνση και οι καθηγητές δεν συμφώνησαν με την δράση αυτή. Το αποτέλεσμα της διαφωνίας μεταξύ της μικρής ομάδας μαθητών και των καθηγητών οδήγησε στο κλείσιμο του σχολικού κτιρίου. Οι καθηγητές “τέθηκαν” εξόριστοι και παρέμειναν στο πεζοδρόμιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών αποχώρισαν για τις παρακείμενες καφετέριες ή τα σπίτια τους. Πριν την λήξη του σχολικού ωραρίου η κατάληψη έληξε τραγελαφικά και άδοξα μιας και το προγραμματισμένο τσίκνισμα των “μερακλήδων” λυκειόπαιδων “αντικαταστάθηκε από την “αγωνιστικη δράση της κατάληψης έναντι του καθεστώτος της Διοίκησης του 2ου λυκείου Ν Φιλ/φειας”.  Οι στιγμές που ζούμε και βιώνουμε ως ελληνική κοινωνία είναι απίστευτες!!!

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΕΚ καταδικάζει & απαντά στον δήμο ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΕισβολή ΙΧ σε σούπερ μάρκετ στην Χαλκιδική!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.