Φιλοζωικός ΝΦ: “Υιοθέτησε ένα αδέσποτο του Δήμου μας”

0
Αρχείο
Αρχείο

Πληθώρα ερευνών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε : η συμβίωση με ένα ζώο συντροφιάς, γάτα ή σκύλο, συντελεί στην καλή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία και παράλληλα διδάσκει υπευθυνότητα σε παιδιά και εφήβους.

Η υιοθεσία ενός ζώου είναι μια πράξη αγάπης και ταυτόχρονα μια πράξη ευθύνης : αποκτούμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ένα φίλο που θα μας φροντίζει και θα τον φροντίζουμε για πάντα. Και επειδή οι φίλοι δεν αγοράζονται, υιοθετείστε υπεύθυνα ένα από τα αδέσποτα (μικρά ή ενήλικα ζώα) του Φιλοζωικού Συλλόγου του Δήμου μας, που εδώ και χρόνια συνεισφέρει στην περίθαλψη και τη φιλοξενία ζώων που ανεύθυνα εγκαταλείφθηκαν στους δρόμους της πόλης. Ελάτε να τα γνωρίσετε από κοντά, να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τα χαρίσματα του κάθε ζώου και να εξοικειωθείτε μαζί τους πριν κάνετε το επόμενο βήμα.

Προηγούμενο άρθροΑπέκρυψε επίθεση με χειροβομβίδα η ΕΛ.ΑΣ!
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Νέα πλάνα από Drone (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.