Σε καραντίνα πλοίο – φόβοι για μεταδοτικό νόσημα

0

Σε καραντίνα βρίσκεται πλοίο που μεταφέρει βωξίτες από το Πρίντεζι της Ιταλίας ανοιχτά του Κορινθιακού κόλπου.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, αιτία είναι ο θάνατος μέλους του πληρώματος και συγκεκριμένα του μάγειρα, που εικάζεται ότι ενδεχομένως να προήλθε από κάποιο σοβαρό μεταδοτικό νόσημα.

Οι τοπικές αρχές ζήτησαν να πάει σε πιστοποιημένο λιμάνι, στον Πειραιά, στην Πάτρα ή στην Ιτέα, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην φύγει από τα χωρικά ύδατα της Βοιωτίας.

Αρχικά το πλοίο τέθηκε σε καραντίνα ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στο λιμάνι του εργοστασίου του Αλουμινίου στα Άσπρα Σπίτια. Η ασφάλεια εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο του μάγειρα. Επίσης, ζητήθηκε η συνεργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πιθανότητα μολυσματικής ασθένειας στο πλήρωμα.

Προηγούμενο άρθρο“Η  αντιλαϊκή κατρακύλα της Δημοτικής  Αρχής ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ δεν έχει πάτο”
Επόμενο άρθροΜε τον “Εσπερινό της Συγγνώμης” ξεκίνησε η Σαρακοστή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.