ΙΜΙΑ: Το τουρκικό σκάφος που εμβόλισε το Ελληνικό

0

Το μεγαλύτερο σκάφος του τουρκικού λιμενικού (UMAN), ήταν αυτό που εμβόλισε στα Ίμια το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο σκάφος του Ελληνικού λιμενικού (090). Το τουρκικό σκάφος είναι στην ουσία πολεμικό και διπλάσιο του ελληνικού…

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. “090”, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. 

ΙΜΙΑ: «Αν δεν έκανα ελιγμό θα με βούλιαζαν»

Προηγούμενο άρθροΙΜΙΑ: «Αν δεν έκανα ελιγμό θα με βούλιαζαν»
Επόμενο άρθροΒίντεο: Ξεκίνησαν η εργασίες για την Θεμελίωση της “Αγιάς Σοφιάς”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.