Ευβοία: Συνελήφθη Πακιστανός για το βιασμό 13χρονου

0

Σοκ έχει προκαλέσει στην

τοπική κοινωνία των Ψαχνών Ευβοίας το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών, που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 13χρονος υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον έναν αλλοδαπό, ωστόσο οι γονείς έκαναν την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών, μόλις την Τετάρτη.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν και τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Το παιδί εξετάστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί κι από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταγγελία της οικογένειας.

Πηγή: lamiareport

Προηγούμενο άρθρο“Πράσινο φως” από το ΣτΕ για την επένδυση στο Ελληνικό
Επόμενο άρθροΤουρκική “πειρατεία” με απειλή σύγκρουσης του γεωτρύπανου στην κυπριακή ΑΟΖ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.